+31 (0)186 692288 info@hoschotting.nl
s

De juiste oplossing om ongevallen te voorkomen.

s

Veel ervaring opgedaan om te kunnen innoveren.

s

Wereldwijde handelspartner in Europa, Afrika en Zuid-Amerika.

ADR / ADNR

ADR is de afkorting van de Franse titel van het Europees verdrag betreffende het internationaal vervoer van gevaarlijke goederen over de weg: “Accord européen relatif au transport international des marchandises dangereuses par route”. Dit verdrag is gesloten in de Economische Commissie voor Europa van de Verenigde Naties te Genève en trad in werking in 1968. 39 landen zijn toegetreden tot het verdrag, waaronder België en Nederland. De voorschriften in het ADR zijn gebaseerd op de “Recommendations on the Transport of Dangerous Goods”, beter bekend als ‘het oranje boek’.

Sinds 1987 is Medisafe Benelux B.V. actief in het samenstellen van uitrustingen voor het vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg en over binnenwateren. Door de jarenlang ervaring stelt Medisafe Benelux B.V. ADR- en ADNR-sets samen, die voldoen aan de ADR- en ADNr-wetgeving, CEFIC-kaarten en de Arbeidsomstandighedenwet. Mede doordat Medisafe Benelux B.V. over een eigen ADR-veiligheidsadviseur beschikken, bieden producten en service alle faciliteiten die u zoekt.

 

Nieuwe ADR 2015 regelgeving

Sinds 1 januari 2015 zijn er belangrijke wijzigingen op de ADR instructies en daarom is de minimale uitrusting voor ADR klassen ook gewijzigd. Medisafe Benelux B.V. levert ADR-koffers voor transport klassen 1 t/m 6, 8, 9 en klasse 7 (radioactieve stoffen) conform de nieuwste regelgeving.

Bekijk hier de catalogus voor ADR

Neem contact op