+31 (0)186 692288 info@hoschotting.nl
s

De juiste oplossing om ongevallen te voorkomen.

s

Veel ervaring opgedaan om te kunnen innoveren.

s

Wereldwijde handelspartner in Europa, Afrika en Zuid-Amerika.

Gasdetectie

Gasdetectie en meting van omgevingscondities zijn van groot belang voor de veiligheid binnen het bedrijfsleven, scheepvaart en de industrie. Door de ontwikkelingen in de chemie en het besef dat werknemers onbedoeld worden blootgesteld aan stoffen die op langere termijn schade toebrengen, is de ontwikkeling en noodzaak van gasdetectie in een stroomversnelling beland.Hier worden persoonlijke gasdetectoren en gasdetectiebuisjes behandeld. De meetmethodes variëren van handmatig met pomp tot met pomp aangedreven diffuse meting.

De nieuwste meetmethode die wordt toegepast is een PID meting. Deze meetmethode heeft de mogelijkheid om een grote groep toxische stoffen in zeer lage concentraties vast te stellen. Dit was voorheen niet mogelijk met diffuse meting, enkel specifieke gasdetectiebuizen boden een oplossing. Echter, hiervoor moest men wel weten naar welke stof gezocht werd om het juiste buisje te selecteren.

Kortom, het is pas sinds enkele jaren mogelijk om een grondige gasmeting te verrichten. Medisafe Benelux B.V.biedt u een breed assortiment gasdetectie apparatuur en gas detectie buisjes aan.

Mocht u onverhoopt geen oplossing vinden of vragen hebben, neemt u dan contact op. Medisafe Benelux B.V. adviseert u graag verder, gasdetectie is immers maatwerk.

Bekijk hier de catalogus voor ‘Gasdetectie’.

Neem contact op